Avlånga korsörhänge

2011-01-31 @ 19:08:16



Pris ;
149kr /par
99 kr /styck

Beställning gör ni på [email protected]. Smycket levereras i en smyckepåse!
Frakten tillkommer på 30kr om beställningen är mindre än 200kr.

Inför mässan

2011-01-30 @ 17:34:13

den 2a mars i Falkenberg.

Har jag smått börjat fixa fram det som jag ska ha med! Mina smycken, dvs armband, halsband, örhängen och ringarna! Måste fixa en skiss över hur min monter ska se ut vad jag ska ha på bordet. Men frågan är, var ska jag få tag i ett snyggt bord!? Vi har ju massvis med bord här hemma, men antagligen är dom för klumpiga eller för stor.

Så jag får väl kolla runt med olika företag som vill sponsra med, med ett bord under en dag! Om det är någon som är intresserad för ni gärna höra av er (eller om ni vet någon som hyr ut bort). Har kanske tur, det är ju trots allt runt 40 personer varje dag som läser bloggen. :D

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Nu är dom här, efterlängtade ringar!

2011-01-26 @ 19:37:33

Jag har än så länge fixat ihop två ringar!! Den till vänster är till ett finger och den till höger går på två fingrar. Efter att många kors smälte har jag fått äntligen fått till det! Jag har två av varje! Detta var en utmaning, tugg men riktigt rolig utmaning. Jag klarade det efter många suckar och många gånger var jag nära att ge mig. Men har man viljan då går det! Jag hade viljan och jag klarade!



Korsring med en ring ; 129kr
Korsring med två ringar; 149kr

Kors, kors, och ännu mer kors!

2011-01-26 @ 19:30:41

Tillverkningen kan börja!
ps. korsen till höger är nya!

tillverkningen

2011-01-25 @ 09:19:40

Det gick bra igår, fick massa tips och hjälp om hur detta skulle gå till. Han visade mig även hur jag finslipar ringarna så man typ inte kunde se skillnad mellan mina ringar och dom riktiga dvs orginalen ;)

Jag ska även under veckan, om inte imorgon få testa på och fixa ihop några ringar.
Mer information kommer :)

Håll ut! Trevlig fortsättning på dagen :)

Kommer inom kort

2011-01-22 @ 21:44:07

Fick precis ett mejl angående ring-tillverkningen. Var så många som frågade om jag skulle börja tillverka korsringar. Det var ett tveksamt jag vet inte. Just för att jag inte hade varit i kontakt med någon som kunde hjälpa mig. Men nu efter många nej och många "vi får se" har jag äntligen hittat den som ska hjälpa mig.

Jag ser redan fram emot det. På måndag börjar tillverkningen av Adorn UF. Eller på måndag visar han mig hur det är jag ska gå till vägar för att få till dom och bli snygga!

Nu ställer jag mig frågan, ska jag fortsätta med detta after att jag gått ut skolan och tagit studenten? Detta är ju roligt och man bli ju bara på bättre humör när man ser att folk är intresserade av att köpa mina smycken, smycken jag har tillverkat! Och att inte tala om hur glad man blir när man ser smycken på folket.

Nu ska jag satsa allt! Btw, jag har inte berättat för er att den 2a mars kommer alla UF-från Halland stå i Falkhallen i Falkenberg, i en egen monter som vi själva bygger upp och designar. Där ska vi stå upp och visa våra varor/tjänster. Jag ser fram emot detta även om jag har ca 20 konkurrenter som kommer finnas där. Jag har ju redan fått en massa smycken sålda här på internet!


En korsring jag fick av min vän Nikolina. Men såhär kommer ringarna att se ut!
Kommer finnas med dubbelring eller bara enkel ring.


och sånna här! Kommer även finnas utan platta :)

Ringarna kommer kosta mellan 120-180kr.

17 Januari ~ 2011

2011-01-17 @ 13:11:49

Hejsan!

Nu är det nytt år och nya smycken! Har haft fullt upp med alla beställningar. När man väl kommer igång så går det snabbt, men eftersom man har fullt upp i skolan blir man jämt avbruten för att man ska hinna med alla arbeten så att allting ska vara inne i tid. Men inte står det i vägen för tillverkning och försäljning?! Absolut inte! :D


Nu väntar jag på att korsen ska komma hem så jag kan tillverka! Det som går åt mest är korsen. Korsöronhängena, både med små kors och enbart dom stora korsen och det är dom som tar slut snabbast.

Men.. det bara fortsätter och fortsätter med beställningarna :D
bara fortsätt så!

Hoppas ni får en underbar måndag! =)