12 december 2010

2010-12-12 @ 13:22:50

Hejsan alla läsare!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men jag har haft massa beställningar. Vart i Gislaved och Smålandsstenar. Ja, ibland är det skönt och lämna Halmstad för ett par dagar men det är hur skönt som helst och var hemma igen!

Har beställningar nu vilket är riktgt skönt och veta. Att mina smycken sprider sig, att ju fler ser dom desto mer kunder får jag. Fortsätt så!

Gjorde en ny beställning, det är nämligen så att dom stora silvrig korsen är slut. Så jag hoppas att jag får hem dem innan denna veckans slut!

Nu är det dags och betala räkningar och göra klart ett par smycken.
Hoppas ni får en underbar söndag!

Kundbeställning

2010-12-08 @ 23:20:15



Big Sister Love (:

5 december 2010

2010-12-05 @ 16:49:35

Hej alla glada och ni som inte är glaada. Ni får helt enkelt se till och bli glada:D

Hoppas ni inte sitter fast i snökaoset där ute! Med tanke på hur mycket snö det kommit det senaste dygnet. Halmstad är just lite speciellt när det gäller snö. Vi bor vid havet så oftast är det pga havet vi inte har snö. men nu har vi fått en massa och det är vi superduper glada för! Speciellt vi som gillar att åka skidor :)

Igår var det fest här i Halmstad. Det var kanske inte den roligaste men vet ni vad... Vet ni vad det var som gjorde min kväll? ATT DET VAR FOLK SOM HADE MINA SMYCKEN PÅ SIG! :) Det var en sån härlig känsla och veta men även att se. Att smycket JAG tillverkat har folk på sig. Folk bär dom för att visa andra :D Hur bra är inte det? Dessutom har jag fått två till kunder! Och fler ska det bli. ELLERHUR!? Jättebra :) Tack, ni är helt underbara ♥


ett av mina smycken :)

2 december 2011

2010-12-02 @ 14:46:49

Hejsan kära läsare och kära kunder !

Vi är inne i en helt ny månad. En månad där mycket händer och där mycket pengar ska slösas. Inte sant? Julklappar var det ja! Jag har fortfarande inte köpt någon julklapp. Man får ju lite panik. Ibland önskar man verkligen att jultomten fanns så man slapp köpa det själv haha!

Hoppas eran vecka varit bra. Även om jag har haft mycket med Adorn UF. Massa beställningar jag fått in, både julklappar och födelsedagspresenter som ska fixas!

Jag ber om ursäkt till er som inte fått era grejer än. Men de skickades iväg i måndes. Antagligen har dom mycket att göra på posten eller så är det på grund av vädret. Alla beställningar skickas på samma sätt.